U udruženje Explore Serbia – Istraži Srbiju se dobrovoljno učlanjuju ljudi sa sličnim idejama i radi ostvarivanja zajedničkih ciljeva.

Članovi udruženja mogu biti fizička i pravna lica koja su spremna da pomažu udruženju u ostvarivanju njegovih statutarnih ciljeva i zadataka.

Odlukom Upravnog odbora, članstvo za 2017. godinu je 600 dinara

1.  Da biste postali član udruženja „Istraži Srbiju“ potrebno je da popunite pristupnicu za članstvo (pristupnicu možete preuzeti ovde).

2. Popunjenu i potpisanu pristupnicu nam možete poslati skeniranu mailom na info@explore-serbia.rs ili poslati poštom na adresu Skopljanska 40/1, 11080 Beograd – Zemun.

3. Nakon toga ćemo izraditi člansku kartu koju možete preuzeti na prvoj turi na koju budete išli sa nama.

Želite da postanete aktivni član Explore Serbia tima i pomognete nam u kreiranju, organizaciji i izvođenju tura? Ukoliko volite prirodu i aktivni odmor, poznajete destinacije u Srbiji, onda ste na pravom mestu.

Molimo Vas da preuzmete i ispunite ovaj formular i pošaljete nam na info@explore-serbia.rs nakon čega ćemo Vas konaktirati.

Share this:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
 

Izjave korisnika naših usluga

Sa ture na Staroj planini:

Mi smo se nauživali za ta dva dana. Nadam se da ćemo se uskoro opet okupiti na nekom izletu da upoznamo čari Srbije. Hvala na ovim prelepim "istraživanjima Srbije".

Aleksandra Milaković Drobac

Kontakt

Ukoliko želite bilo kakvu informaciju možete nam pisati na:
info@explore-serbia.rs

Takođe, možete nas pozvati telefonom na broj +381 69 655 777.