Ture

 

 

Predlog tura dat na sajtu, je radi potreba ispitivanja interesovanja članova naše organizacije, radi planiranja kalendara tura, odnosno godišnjeg plana akcija.

Ture „Explore Serbia“ su zamišljene kao kombinacija različitih aktivnosti za vreme trajanja (pešačenje, biciklizam, istaživanje planina, pećina, kanjona, klisura, slobodno penjanje, paraglajding). Nisu previše ekstrmene, ali podrazumevaju solidnu kondicionu spremnost i u zavisnosti od vrsta aktivnosti, podeljene su po kategorijama (laka, srednja, teža).

Nisu bazirane samo na aktivnostima u prirodi, već obuhvataju i obilazak kulturno-istorijskih spomenika, upoznavanje sa tradicijom i smeštajem većinom u seoskim domaćinstvima.

Cilj izvođenja ovih tura je i ukazivanje na značaj saradnje između lokalnih zajednica, lokalnog stanovništva, turističkih organizacija opština na čijim se teritorijama ture izvode.

Ture realizujemo za članove našeg udruženja. Radi razvoja avanturističkog turizma koji je u skladu sa Statutom Udruženja i u skladu sa Zakonom o turizmu, sklopili smo partnerstvo (ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji) sa turističkom agencijom Koral turs, broj licence OTP 11/2013. koja je i organizator putovanja u Srbiji.

Share this:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
 

Izjave korisnika naših usluga

Sa ture na Staroj planini:

"Baš mi je prijalo na Staroj planini! Jedva čekam nove ture, predivno je bilo. Konačno sam našao ljude koji vole prirodu i avanturu. :)"

Stefan Mišljenović

Kontakt

Ukoliko želite bilo kakvu informaciju možete nam pisati na:
info@explore-serbia.rs

Takođe, možete nas pozvati telefonom na broj +381 69 655 777.