Srbiju istraži, avanturu traži! What to explore, where to run? In Serbia, look for fun!

Ovo je naš slogan kojim želimo da vas podstaknemo da bolje upoznate Srbiju. Naša zemlja raspolaže pravim bogatstvom prirodnih resursa. Boravak i aktivnosti u prirodi, pružaju pravo emocionalno opuštanje.

Želite li autentična iskustva, izazov, avanturu, upoznavanje sa tradicijom ili samo da se opustite uživajući u lepoti seoskih predela? Na pravom ste mestu.

MI SMO AVANTURISTI KOJI KOMBINUJU SVOJA LIČNA ISKUSTVA, INTERESOVANJA I ZNANJE, U KREIRANJU AVANTURISTIČKIH TURA I MOMENATA ZA PAMĆENJE.

UPOZNAJTE NAS

Tatjana Anić

Osnivač

Kada se ne bavi planiranjem i organizacijom tura, možete je naći na planinarenju ili biciklu. Veliki je zaljubljenik u prirodu i aktivnosti u prirodi. Posebno uživa u letnjim visokogorskim akcijama. Od planina na Balkanu, najviše voli Prokletije.

Po obrazovanju je geograf i master u oblasti menadžmenta turističkih destinacija, sa iskustvom rada u turističkim agencijama.

Među prvima je počela da izučava mogućnosti razvoja avanturističkog turizma u Srbiji, kada je i nastala ideja o osnivanju Explore Serbia.

Aleksandar Savić

Avanturistički vodič

Njegovo omiljeno mesto je planina Tara i reka Drina, gde je i odrastao. Nekadašnji reprezentativac Nacionalnog kajakaškog tima Srbije je savetnik za planiranje tura i vodič za kajak, rafting i pešačke ture. Od divljih voda na Balkanu, kajakom je prošao Taru, Pivu, Neretvu, Visočicu, Lim i Ibar. Po obrazovanju je menadžer bezbednosti. Svoje veštine avanturističkog vodiča je usavršavao u Laponiji.

Sertifikovan je od strane ATTA - the Adventure Travel Trade Association i Rescue 3 international kao spasilac na divljim vodama.

Dejana Pašić

Turistički vodič

Njeni prijatelji su znali da je rođena za to. Ubedili su je da pokuša i bez problema je dobila licencu turističkog vodiča. Njena velika ljubav je srednjevekovna srpska istorija i manastiri, među kojima posebno mesto zauzima Studenica. Omiljeni predeli naše zemlje su joj Ovčarsko-kablarska klisura, Homoljske planine i Fruška Gora.

Po obrazovanju je ekonomista, ima i međunarodno iskustvo rada na prekookeanskim brodovima, kada je obišla više od 40 zemalja.