SLIKE GOVORE VIŠE OD REČI

Od 2010. godine kada smo zvanično počeli sa radom, kroz naše avanture prošlo je mnogo ljudi, od 7 do 77 godina. Ispunjava nas kada nam poklonite vaše poverenje, a najdraže nam je kada vidimo vaše osmehe. Za nama je mnogo prepešačenih, preveslanih, uspenjanih kilometara... I planiramo da ih prelazimo i dalje, zajedno sa vama!

REKLI SU O NAMA

Rishabh Garg/ Prezi Company

"Me and my colleagues went to Kamena Gora and rafting with Explore Serbia, and it was amazing. From the initial communication to the end of the trip, Tanja and Explore Serbia were really helpful with everything. The whole trip was really well organized, and with them we felt like traveling with a bunch of friends across Serbia, living with locals, eating traditional Serbian food and much more without worrying about anything. I definitely look forward to exploring more of Serbia with you guys and wish you best for everything. 😀 "

Jelica Janković/Telenor banka

“Videli smo tako lepe predele Srbije. Celom doživljaju je doprinelo veselo društvo i dobra organizacija. Kada očekujete samo izlet, a dobijete nešto neponovljivo - nemoguće je, a ne ŽELETI OPET!”

Veljko Petrović/Transcom World Wide Company

"Organizacija je bila dobra, video sam mesta za koje nisam znao ni da postoje. Tako da je cela akcija barem za mene bila u pravom smislu značenja ISTRAŽI SRBIJU. Sledeći put malo više akcenta staviti na nas gastro turiste...  Ostalo, daleko iznad očekivanja."

Aleksandra Milaković Drobac

“Mi smo se nauživali za ta dva dana. Nadam se da ćemo se uskoro opet okupiti na nekom izletu da upoznamo čari Srbije. Hvala na ovim prelepim "istraživanjima Srbije".

Jelena i Miloš Spasojević

"Spremni na činjenicu da ne idemo na komfor 4*, smešteni u kućercima u prirodi, u samo dva dana smo: upoznali Kamenu goru, splavarili Limom, klopali u autentičnoj domaćinskoj atmosferi srpskog sela, bez primesa komercijalnog turističkog doterivanja, obisli Uvačko jezero i kući se vratili sa subjektivnim osećajem mnogo dužeg boravka van gradske vreve od jednog običnog vikenda.

Explore Serbia je i ovog puta sve organizovala na izuzetno korektnom nivou i preporučila se za dalje dogodovštine."

Stefan Mišljenović

“Baš mi je prijalo na Staroj planini! Jedva čekam nove ture, predivno je bilo. Konačno sam našao ljude koji vole prirodu i avanturu.”

Ivana Stevanovski/Energoprojekt

"Hvala za nezaboravne avanture, za prelepe panorame i poglede iz ludih perspektiva!"

Ana Lukić

"Ako želiš na sasvim drugačiji način da istražiš Srbiju, da se upustiš u zanimljive i neobične avanture, onda pravac sa EXPLORE SERBIA. Drugačije ture i destinacije, odlična organizacija i možda najvažnija stvar je sjajno druženje. Vidimo se uskoro u novim neobičnim avanturama.:-)"

EXPLORE SERBIA U MEDIJIMA

TV N1, emisija "Neistraženo"

Tura Kamena Gora, rafting Limom, kanjon Uvca

Radio Laguna, emisija "Van dometa"

Predstavljanje organizacije

Časopis "Lepota i zdravlje"

O turi planinski biciklizam na Tari

Portal ekapija

Članak o pešačkom turizmu u Srbiji

Website opštine Zemun

Izleti sa starije stanovništvo opštine Zemun

Zdrava i prava

Članak "Od posla u kancelariji do najlepših pejzaža"