Privatne ture samo za vas

Rezervišite privatnu turu samo za vas ili vašu grupu. Recite nam vaše snove o putovanjima i kontaktiraćemo vas u roku od 24 h da zajedno isplaniramo vaš izlet ili odmor. Bilo da li želite neko od naših putovanja u već unapred definisanim terminima ili želite turu po želji, možemo učiniti da se to i desi.

Uživaćete u istim aktivnostima vašim tempom. Ukoliko imate više prijatelja ili članova porodice, ušteda će biti veća. Sa 10 ili više članova rezervišite privatni termin bez dodatnih troškova.

1. PRONAĐITE INSPIRACIJU

Destinacije

Pogledajte naše destinacije za odmor i potražite inspiraciju za putovanje. Bilo koji od naših redovnih planiranih odlazaka možete učiniti privatnim samo za vas i vašu grupu.

Pogledajte naše ture

2. IZABERITE ŽELJENI DATUM

Datum

Onog trenutka kada odaberete destinaciju, izaberite datum. Što ranije pošaljete zahtev za rezervaciju, postojaće veća raspoloživost. Kako biste započeli rezervaciju, ispunite formular ispod koji će vas kroz pitanja voditi kroz neophodne detalje.

3. UŽIVAJTE U PUTOVANJU

Odmor

Nakon popunjavanja formulara, kontaktiraćemo vas u najbržem roku i obavestiti o rezervaciji. Vreme je da iskusite odmor samo sa svojim najbližim prijateljima ili porodicom.