Ture

 

USKORO PLAN TURA ZA 2018. GODINU.

Predlog tura dat na sajtu, je radi potreba ispitivanja interesovanja članova naše organizacije, radi planiranja kalendara tura, odnosno godišnjeg plana akcija.

Ture „Explore Serbia“ su zamišljene kao kombinacija različitih aktivnosti za vreme trajanja (pešačenje, biciklizam, istaživanje planina, pećina, kanjona, klisura, slobodno penjanje, paraglajding). Nisu previše ekstrmene, ali podrazumevaju solidnu kondicionu spremnost i u zavisnosti od vrsta aktivnosti, podeljene su po kategorijama (laka, srednja, teža).

Nisu bazirane samo na aktivnostima u prirodi, već obuhvataju i obilazak kulturno-istorijskih spomenika, upoznavanje sa tradicijom i smeštajem većinom u seoskim domaćinstvima.

Cilj izvođenja ovih tura je i ukazivanje na značaj saradnje između lokalnih zajednica, lokalnog stanovništva, turističkih organizacija opština na čijim se teritorijama ture izvode.

Ture realizujemo za članove našeg udruženja. Radi razvoja avanturističkog turizma koji je u skladu sa Statutom Udruženja i u skladu sa Zakonom o turizmu, sklopili smo partnerstvo (ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji) sa turističkom agencijom Koral turs, broj licence OTP 11/2013. koja je i organizator putovanja u Srbiji.

Share this:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
 

Izjave korisnika naših usluga

Sa ture na Staroj planini:

Mi smo se nauživali za ta dva dana. Nadam se da ćemo se uskoro opet okupiti na nekom izletu da upoznamo čari Srbije. Hvala na ovim prelepim "istraživanjima Srbije".

Aleksandra Milaković Drobac

Kontakt

Ukoliko želite bilo kakvu informaciju možete nam pisati na:
info@explore-serbia.rs

Takođe, možete nas pozvati telefonom na broj +381 69 655 777.