Oprema

Da, ukoliko želite, s tim što telefon neće biti kod vas sve vreme. Obezbeđujemo nepromočivu torbu u koju ćemo staviti telefone i jednu plastičnu kanticu po čamcu. Kada budete hteli da napravite fotografije, zamolićete skipera da vam kaže kada je najbolji trenutak da uzmete telefon iz torbe i nakon fotografisanja ga vratite nazad.

Na rafting ili splavarenje je potrebno poneti odeću koja se brzo suši i ne upija mnogo vode.

Najbolje je obući samo kupaći preko koga se oblači neopren odelo koje dobijate od nas. Neopren odelo štiti od hladnoće, tako što zadržava temperaturu tela. Apsorbuje moguće udarce o stenu. Ukoliko dođe do upada u vodu, izbacuje vas na površinu.

Ukoliko želite, možete obući sintetičku majicu i šorc preko čega se oblači neopren odelo. Od nas takođe dobijate neopren čizmice, čime su i noge zaštićene od hladnoće. Preko neopren odela se oblači pojas za spasavanje, dobijate i kacigu čije je nošenje obavezno.

Kajak ture se uglavnom izvode leti kada je toplo. Najbolje je obući sintetičku majicu jer se brzo suši i šorc. Ispod majice i šorca najbolje obući kupaći. Možete obući papuče ili sportske patike. Ukoliko je jako toplo, obavezno ponesite zaštitu od sunca: kapu, šešir, naočare i kreme sa UV faktorom.

Obucite se sportski i slojevito, zbog leta. Možete obući trenerku ili pantalone u kojima vam je ugodno, duksericu i obuti sportske patike

Najbolje obući samo kupaći, jer preko toga ide neopren (ronilačko) odelo, koje vas štiti od hladnoće jer zadržava temperaturu tela. Za prolazak kroz kanjon obavezno obujte udobne patike ili planinarske cipele. Najbolje da se patike ne klizaju i da vam zglobovi budu zaštićeni. Nošenje kacige koju dobijate od nas je obavezno.