Uslovi korišćenja sajta

 

Sadržaj sajta je vlasništvo www.explore-serbia.rs. Sva prava su zadržana i sadržaj (tekstovi, fotografije i multimedija) sa ovog sajta se ne sme menjati na bilo koji način, reprodukovati ili javno prikazivati ili distribuirati, odnosno na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe, bez dozvole vlasnika sajta. Materijali na ovom sajtu zaštićeni su autorskim pravima i svako neovlašćeno korišćenje može predstavljati kršenje zakona o autorskim pravima, žigu ili drugih zakona.

Za korišćenje informacija u druge nekomercijalne svrhe, neophodno je prvo dobiti saglasnost vlasnika sajta, pod uslovom da se zadrže sve napomene o autorskim pravima. Sadržaj se ne sme menjati i kopirati bez navođenja izvora informacija. Kada se preuzima sadržaj ili slika neophodno je navesti ime sajta i linkom označiti tačnu stranicu sa koje je sadržaj preuzet.

Za sadržaj o avanturističkom turizmu, vrstama avanturističkog turizma, omladinskoj politici, kao izvor informacija na sajtu, korišćen je master rad Tatjane Anić „Specifični oblici turizma posebnih interesa na primeru Jugoistočne i Jugozapadne Srbije“. Rad je dostupan javnosti i nalazi se u biblioteci Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment na Univerzitetu Singidunum u Beogradu, gde se mogu videti korišćeni izvori.

Urednici sajta ne mogu snositi odgovornost za eventualne greške prilikom unosa i ne mogu u potpunosti garantovati tačnost i potpunost podataka, tako da korisnici sajta preuzimaju sadržaje na sopstvenu odgovornost.

Na sajtu možete naći linkove ka drugim sajtovima. Udruženje Explore Serbia nije odgovorno za njihov sadržaj i politiku zaštite privatnosti i odriče se bilo kakve odgovornosti ukoliko takvi sajtovi:

  • Imaju neprecizan, netačan ili neprikladan sadržaj,
  • Nisu bezbedni, sadrže viruse iili druge štetne materijale,
  • Sadrže klevete, vređaju,
  • Povređuju pravo intelektualne svojine.

Explore Serbia može bilo kada, bez prethodne najave, izmeniti ili dopuniti uslove korišćenja sajta ažuriranjem ovih uslova.

Daljim korišćenjem bilo kojih usluga sajta, saglasni ste da prihvatate sva naknadno objavljena pravila i uslove korišćenja.

Mere u slučaju kršenja pravila i uslova korišćenja:

  • Zabranjeno je preuzimanje sadržaja sajta u komercijalne svrhe. Za korišćenje informacija u druge svrhe, neophodno je prvo dobiti saglasnost vlasnika sajta.
  • Uslovi korišćenja i upotreba ovog sajta podleže zakonima Republike Srbije. U slučaju spora nadležni su sudovi u Beogradu uz primenu prava Republike Srbije.

Ukoliko ste stanovnik druge zemlje, Uslovi korišćenja i Vaše korišćenje sajta podleže zakonima Vaše zemlje.

MAILING LISTA

E-mail adrese članova mailing liste su u bazi podataka na našem sajtu. Mailing lista je napravljena radi slanja novih informacija o turama udruženja „Explore Serbia“ i drugih korisnih informacija. Članovi se dobrovoljno prijavljuju na listu i svakog trenutka se mogu odjaviti sa liste. E-mail adrese članova su zaštićene, neće se koristiti u druge svrhe, davati trećim licima niti zloupotrebljavati na neki drugi način.

Share this:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
 

Izjave korisnika naših usluga

Sa ture na Staroj planini:

Mi smo se nauživali za ta dva dana. Nadam se da ćemo se uskoro opet okupiti na nekom izletu da upoznamo čari Srbije. Hvala na ovim prelepim "istraživanjima Srbije".

Aleksandra Milaković Drobac

Kontakt

Ukoliko želite bilo kakvu informaciju možete nam pisati na:
info@explore-serbia.rs

Takođe, možete nas pozvati telefonom na broj +381 69 655 777.