1,500 RSD
Cena ture
tokom cele godine
Datumi
60 minuta
Trajanje
+18
Godine
Beograd
Lokacija

Rakija tura u Beogradu sa raznim ukusima 🙂

Rakija je alkoholno piće koje se može naći u svakom srpskom domu. Rakija se može praviti od šljive, kajsije, jabuke, dunje, grožđa. Što se duže skladišti, ukus joj je bolji. Odvešćemo vas na rakija turu gde možete da probate različite vrste srpske rakije i saznati nešto više o istoriji i zanimljivostima vezanim za ovo tradicionalno piće.

MESTO POLASKA Beogradska urbana destilerija, Žorža Klemansoa 19, Dorcol
VREME POLASKA 17 h

19 h

* Svakog dana od ponedeljka do subote

TRAJANJE TURE 60 minuta
UKLJUČENO U CENU Degustacija 4 rakije u destileriji, uz tradicionalni meze

Priča o rakiji na srpskom ili engleskom jeziku

Dodatne napomene:

  • Rakija tura se organizuje svakog dana, sem nedelje uz prethodnu najavu minimum 1 dan ranije

Više o destileriji:

Belgrade urban distillery je zanatska destilerija u kojoj se proizvodi više od 20 ukusa rakija i jakih alkoholnih pića u ograničenim serijama.

Voćnjaci i primarna proizvodnja se nalaze na jugu Srbije, dok se u Beogradu, na Dorćolu, obavlja završni deo proizvodnje od odležavanja i starenja destilata do finalnog proizvoda

Poštujući tradicionalan način proizvodnje, dvostrukom destilacijom na malim bakarnim kazanima, uz smele recepture i nove kombinacije ukusa, Belgrade Urban Distillery predstavlja srpsku rakiju na potpuno nov način u prvoj mikro destileriji otvorenog tipa u Beogradu.

Svi sudovi sa proizvodima imaju jasno istaknute hemijske analize koje garantuju sastav i kvalitet, a sve rakije i likeri se mogu degustirati i na licu mesta flaširati u boce, zapremine od 0.5 l do 5 l.

 

 

1

Belgrade Urban Distillery

  • Dolazak na početnu lokaciju na Dorćolu, Belgrade Urban Distillery, Žorža Klemansoa 19 i izabranom i dogovrenom terminu
2

Rakija tura

  • Degutacija i isprobavanje različitih vrsta srpske rakije, uz tradicionalni meze. Uz predavanje i priču saznaćete nešto više o istoriji i zanimljivostima vezanim za ovo tradicionalno piće.
  • Trajanje rakija ture je 60 minuta.
Rakija tura
Rakija tura
Rakija tura
Rakija tura Beograd
Rakija tura Beograd
Rakija tura
Rakija tura Beograd
Rakija tura Beograd
srpska rakija
Rakija tura Beograd
Rakija tura Beograd